查看完整版本: 碰到老腻心老腻心人

zizima 2010-1-27 19:46

碰到老腻心老腻心人

今早下班辰光坐地铁1号线,有只YP女人拖了蛮腻心的一只行李,据YP女跟旁边的人讲刚批发来格么是。朝南站开格辰光,YP格只箱子碰到一个学生,人家小妹妹对伊看看,YP没有反应,结果我啊朝YP看看,YP好像有反应了,伊格反应就是朝我碰过来,我马上跟YP'讲侬那能么,碰着人家勿当招呼,结果这只YP跟我讲了一声对不起,反过来跟伊旁边的人讲伊勿喜欢上海人,还讲坐地铁的人没有钱,大家是勿是觉着YP的思路绝对是有问题。YP女将这格闲话的辰光是门开了,我已经出去了,当然这只YP也出来了,我马上跟伊讲,侬勿欢喜上海到上海来做啥,上海又勿欢迎那,一点礼貌啊没有,侬好死回去了。所以讲YP就是YP,等了上海赚钞票还要讲上海勿好,是勿是应该叫伊拉团团再圆润一下离开。.

ROBYN 2010-1-27 20:01

迭就是素质啊,一天两天教勿出来额.

zizima 2010-1-27 20:16

回复 2#ROBYN 的帖子

就是格能嘎,伊拉还觉得受欺侮了。.

ROBYN 2010-1-27 20:18

回复 3#zizima 的帖子

是满撮气额,偶最爱上海来,但偶到外地去从来勿讲当地勿好额
当地人民接受勿了额呀,为啥伊要讲啊,智商有问题额.

zizima 2010-1-27 20:32

回复 4#ROBYN 的帖子

9494.

ziyima 2010-1-28 10:57

就是不喜欢上海,来上海干吗?还是团团再圆润一下离开最好。.

海带羊 2010-1-28 11:07

楼主老结棍额,要我我肯定不会回嘴的,主要怕yp打宁~~我码子不小,力气很小。。。.

rose588 2010-1-28 13:30

上趟子礼拜5下班虫光地铁1号线,大家才晓得格额虫光地铁里厢可以用人山人海来形容,上自动扶梯大家才是小心翼翼一眼一眼挪上去,可格天前头老半天动阿伐动,我踮起脚尖往前头看,哦哟,2额外地男女,每额宁前头2只老老大额蛇皮袋,伊拉既伐上去,阿伐下去,瓶颈口才8伊拉堵牢,后头额宁是越来越多,我好伐容易迈伐迈腾到伊拉面前,就朝牢伊拉白白眼睛,呒没想到女外地宁黑凶哦,马上朝牢我港了一串&¥@,我阿听伐懂,但是我晓得伊立了骂我,我马上头回过去讲:#@%!!8过格额虫光我已经乘到电梯高头了,结果男外地宁跟牢女外地宁一道%#@,后首来立了我前头一额阿姨帮我一道声讨伊拉。
奈港港看,伊拉伐是讨骂嘛,伐要老是港阿拉歧视伊拉,真额有虫光看看伊拉额做法,真额是老触火额,还有宁家上班总归穿了山清水秀额,好来,上来一额穿支老老泥心额工作衣额建筑工宁或者装潢工宁,立了侬边朗厢蹭来蹭去,奈港阿拉会搭8伊拉好面色看伐。还有趟子,老空额一节车厢,1额外地女宁,闹鞋子脱脱,抠脚以刚,哦哟一车厢才是伊老臭脚额味道。。。。。。.

zizima 2010-1-28 14:08

回复 8#海带羊 的帖子

有句老话说强龙斗不过地头蛇。YP以为阿拉上海人好吃吃,虚张声势。真格杂毛特阿拉还勿晓得啥人请啥人吃生活。.

zizima 2010-1-28 14:15

回复 9#rose588 的帖子

格帮YP就是一群有人养没人教的胚子,到阿拉上海就让阿拉代替伊拉的老祖宗好好叫教训伊拉。我建议上海市ZF在火车站、长途汽车站、上海道口及飞机场安放特大格显示屏,上头滚动播放YP到上海要注意的事项。事项内容是阿拉小学生哉晓得的么子。.

rose588 2010-1-28 14:17

[quote]原帖由 [i]zizima[/i] 于 2010-1-28 14:15 发表 [url=http://www.ww123.net/baby/redirect.php?goto=findpost&pid=6556468&ptid=4705105][img]http://www.ww123.net/baby/images/common/back.gif[/img][/url]
格帮YP就是一群有人养没人教的胚子,到阿拉上海就让阿拉代替伊拉的老祖宗好好叫教训伊拉。我建议上海市ZF在火车站、长途汽车站、上海道口及飞机场安放特大格显示屏,上头滚动播放YP到上海要注意的事项。事项内容是阿 ... [/quote]
[tt38].

小猫宝宝 2010-1-28 21:28

[quote]原帖由 [i]zizima[/i] 于 2010-1-27 20:16 发表 [url=http://ww123.net/baby/redirect.php?goto=findpost&pid=6552798&ptid=4705105][img]http://ww123.net/baby/images/common/back.gif[/img][/url]
就是格能嘎,伊拉还觉得受欺侮了。 [/quote]
是啊,神经粗大得要细[tt34].
页: [1]
查看完整版本: 碰到老腻心老腻心人

Processed in 2 queries