查看完整版本: 偶来分析:为啥有人看佛得阿拉讲上海闲话

ROBYN 2009-12-30 11:58

偶来分析:为啥有人看佛得阿拉讲上海闲话

偶算看出来了,有种YP恨佛得讲被老家额人听,“偶现在是上海人来,跟纳佛得噶来”
所以伊拉最恨上海人讲上海闲话,觉得自家讲佛来还佛是上海人,自卑啊,心里恨啊,又不肯学习,就骂阿拉讲上海闲话额宁
伊拉想了好来,等上海宁才佛讲了,伊拉就是上海宁来,所以伊拉小人家乡闲话也讲佛来额,伊拉佛教额,伊拉忘本了啊
想了美来,阿拉就要讲上海闲话,气死伊拉
纳讲,偶分析额有道理伐?.

爱咪咪 2009-12-30 12:06

是个呀,想想是伐呆,上海宁拔批法批法才伐刚上海话了,帮着点啥..

hongyafan 2009-12-30 12:07

*** 该贴被屏蔽 ***

hkdd 2009-12-30 12:08

牢鸡蛋额,因为伊伐会刚上海咸窝,怕宁家戳穿伊是大兴SH宁。.

小猫宝宝 2009-12-30 12:12

回复 1#ROBYN 的帖子

有点拧勒了上海交关年了,还刚无来上海闲话。噶也算了,身为高校老师,口音还是很家乡的,我在想,伊肯定勿爱阿拉国家,否则哪能连只普通闲话都勿肯讲得里气。.

kldsh33 2009-12-30 12:15

有稀YP心里老变塌额,侬等了上海自家不肯学,还要讲上海伐好,这种宁还好讲是人哇!.

hy_mz 2009-12-30 12:16

可能是因为听不懂,或者一知半解的,容易产生误解,总觉得人家在说他的坏话。其实人家不过是随口在说其他的事,并不是在开挖伊,或者故意摆谱。
自卑的人,总是特别敏感的。
哪家的狗,又看了我一眼:loveliness:.

郁郁囡囡 2009-12-30 12:19

依拉有毛病额.

xiexiaobei 2009-12-30 12:22

这次澳门回归十周年,崔世安做的报告还是用粤语说的来,怎么没人说不好啦.

天龙八部 2009-12-30 12:40

侬戆勿拉,伊拉特首是当地人,不是澳门YP,阿拉就勿一样来,侬看到捐给都江堰的养老院和学堂伐,嗲得来比阿拉格得勿晓得要好多少,素鸡豁胖,不是咬不得,自格没享受先给人家用,真有空!:Q.

rain696 2009-12-30 12:46

只允许宁家广东宁港粤语   北京宁港京片子    各个地方的宁才好港伊拉自家额家乡闲话  就是不允许上海宁港上海矮窝   各是啥道理?[em02] [em10].

hkdd 2009-12-30 12:56

[quote]原帖由 [i]天龙八部[/i] 于 2009-12-30 12:40 发表 [url=http://ww123.net/baby/redirect.php?goto=findpost&pid=6402776&ptid=4699555][img]http://ww123.net/baby/images/common/back.gif[/img][/url]
侬戆勿拉,伊拉特首是当地人,不是澳门YP,阿拉就勿一样来,侬看到捐给都江堰的养老院和学堂伐,嗲得来比阿拉格得勿晓得要好多少,素鸡豁胖,不是咬不得,自格没享受先给人家用,真有空!:Q [/quote]
否则伐寺像CLY一样了勒“普利森”(英语)里养老啦。欲加之罪,何患无辞。.

martinmama 2009-12-30 20:41

个种情况跟全国人民沃英文是一样额,自噶额文章下发里气就要气下啊国文章了,哎,国学啊.

ROBYN 2009-12-30 20:44

回复 13#martinmama 的帖子

讲到国学,偶有一张事体一直想佛明白,老早古代考科举,写出来额文章是佛是跟阿拉炒咸菜版块额方言一样额啊
皇帝看得懂法?嘎许多方言~~~前三名哪能选出来额啦.

martinmama 2009-12-30 21:12

[quote]原帖由 [i]ROBYN[/i] 于 2009-12-30 20:44 发表 [url=http://ww123.net/baby/redirect.php?goto=findpost&pid=6406236&ptid=4699555][img]http://ww123.net/baby/images/common/back.gif[/img][/url]
讲到国学,偶有一张事体一直想佛明白,老早古代考科举,写出来额文章是佛是跟阿拉炒咸菜版块额方言一样额啊
皇帝看得懂法?嘎许多方言~~~前三名哪能选出来额啦 [/quote]
哈哈,楼浪厢额蛮幽默额,个要门皇帝等了撒地方了.

ROBYN 2009-12-30 21:16

回复 15#martinmama 的帖子

偶额意思是,古代不拘一格降人才,偶想象佛出唐伯虎用西安闲话写文章
为啥异才要统一语言啦,百花齐放佛是蛮好.

martinmama 2009-12-30 21:31

是额呀,弄刚了一点啊伐错.
页: [1]
查看完整版本: 偶来分析:为啥有人看佛得阿拉讲上海闲话

Processed in 2 queries